Servicii Photo Booth Transilvania

Nunta

Cel mai frumos eveniment din viața voastră, deci nu trebuie sa lipsească, niciun prieten drag, nicio rudă apropiată.

Știm și noi că un fotograf angajat nu vă poate da un cadru cu un simplu zâmbet al fiecarui apropiat, oricât de mult ar alerga printre invitați. Așadar Cabina Foto Transilvania …reglează imediat buna dispoziție, și e ușor de folosit. La urma urmei nu trebuie decât să-i zămbești, cu sau fără accesorii.

Ca să fie ușor de găsit vom cauta mereu cea mai potrivita poziție din sală și te vom aștepta cu zâmbetul pe buze. După ce te fotografiem și iți oferim fotografiile, le poți vedea imediat și pe telefon ! La urma urmelor e bine că și cei care nu sunt lângă tine la eveniment pot vedea cum te distrezi !

Corporate Party

Orice party…e PARTYY ! Chemați Photobooth Transilvania ! N-o să vă pară rău, hai să vă spunem de ce.

Vă promitem distracțieee până la final, cu tot cu șefi, colegi, parteneri de afaceri. În fața Photobooth toți sunt egali. Doar un zâmbet larg sau râsetele zgomotoase sunt cele care eventual fac diferența, ori, cât de amuzante sunt accesoriile pe care le alegeți pe moment. Iar dacă petrecerea are o anumită tematică, vom personaliza printul, vom așeza logo-ul companiei, și vom adăuga ce mesaje doriți.
Să vină șefu, sau contabila, ori colega de la marketing, poate vrea colega, poate vrea colegul, în fine, în final nu ne oprim până, nu-și creează toți colegii amintiri amuzante!

Zi de naștere, party surpriză

Uneori ești la petrecere fără baterie la telefon sau fără chef de instantanee ori selfie-uri cu prietenii. Problema e că de multe ori, nu mai primești niciodată fotografia făcută de altcineva, așa că e destul de clar că vei uita rapid de momentele plăcute. Fotobook rezolvă imediat problema, angajează-l la o petrecere si veniți să-i zâmbiți. Găsim imediat un set de accesorii perfect potrivite cu tematica party-ului pe care l-ai organizat.
Ne potrivim de minune la zile de naștere, party-uri surpriză, întâlniri de orice fel !

Botez

Cel mai frumos cadou pe care-l poți oferi invitaților la botezul piticului tău este Photobooth ! De obicei, botezurile sunt evenimente cu oameni apropiați, care stau la masă și povestesc amintiri frumoase de familie. Ringul de dans este destul de rar plin de dansatori, așa că atmosfera poate părea plictisită. Photobooth înviorează imediat orice moment ce poate părea prea liniștit și-i face imediat să zâmbească pe cei invitați. Partea bună e că atunci când cel mic nu doarme, bunicul, unchiul sau verișorul va pleca acasă cu o fotografie printată instantaneu. Sună bine, nu?

O parte dintre clienții noștri: